Τα Νέα μας

Αιτήσεις μετακινήσεων με το πρόγραμμα Erasmus

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν μέσω του Προγράμματος Erasmus+ για παρακολούθηση μαθημάτων μπορούν να κάνουν αίτηση στο https://eforms.edu.teicrete.gr/el-gr/ Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο Erasmus και στον υπεύθυνο του γραφείου Αντώνη Κουτσουπάκη.

Ρύθμιση θεμάτων Μετεγγραφών για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές στα Α.Ε.Ι. και στις Α.Ε.Α.

Σας κοινοποιούμε την αριθμ.37818/Ζ1/05-03-2018 Υ.Α. «Ρύθμιση θεμάτων Μετεγγραφών για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές στα Α.Ε.Ι. και στις Α.Ε.Α.», η οποία εκδόθηκε κατ΄ εξουσιοδότηση του άρθρου 17 του ν.4521/2018 (Α΄38), καθώς και την ερμηνευτική εγκύκλιο αυτής με αρ.πρωτ. 41999/Ζ1/13-03-2018 «Μετεγγραφές αδελφών προπτυχιακών φοιτητών των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. ακαδ. Έτους2017-2018».

Kάνοντας τα αόρατα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ορατά!

ferrocell microscope

Επιστήμονες του Θεσμοθετημένου Εργαστηρίου Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών Κατασκευών (Τ.Υ.Π.Η.Κ.) του Τ.Ε.Ι. Κρήτης κατάφεραν να κάνουν ορατά ηλεκτρομαγνητικά κύματα ορισμένου εύρους. Οι ερευνητές Εμμανουήλ Μαρκουλάκης και Ηρακλής Ρηγάκης και οι καθηγητές Καθ. Εμμανουήλ Αντωνιδάκης, Αν. Καθ. Ιωάννης Χατζάκης και Αν. Καθ. Αντώνιος Κωνσταντάρας σχεδίασαν ένα μικροσκόπιο που απεικονίζει το μαγνητικό μέρος των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μετατρέποντας το αόρατο…

Εντατικό Σχολείο (Intensive Program) για τις Εφαρμογές της Ηλεκτρονικής στη Σπιντρονική (Spintronics)

poster

Στα πλαίσια του προγράμματος Electronics Beyond Silicon Era το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών διοργανώνει Εντατικό Σχολείο με θέμα τις εφαρμογές της Ηλεκτρονικής στα Spintronics & Applications (Intensive Program in Spintronics and Applications).Tο Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως 14 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Οι φοιτητές του Τμήματος που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Σχολείο, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως 15 Ιανουαρίου…