Ανακοινώσεις

ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ TO ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018 - 2019

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης ότι η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για παροχή στέγασης και σίτισης, θα πραγματοποιείται πλέον  ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
Η διαδικασία θα είναι η ακόλουθη:
 

ΒΗΜΑ 1ο: Ηλεκτρονική αίτηση για Σίτιση και Στέγαση.
Ο φοιτητής επισκέπτεται την νέα εφαρμογή στο https://secretariat.teicrete.gr/. Εκεί αφού συνδεθεί πληκτρολογώντας το user name και το password με το οποίο μπαίνει στο e-class, επιλέγει…

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ένδιαφέροντος Αμοιβομένων Φοιτητών

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης κάνει γνωστό στους Φοιτητές/τριες ότι πρόκειται να προσλάβει (1) Φοιτητή/τρια με αμοιβή για το διάστημα από 15.05.2018 έως 15.12.2018 εξαιρείται ο Αύγουστος, για απασχόληση στο γραφείο Δικτύων της Σχολής.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη γραμματεία της Σχολής. από 07 – 05 – 2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και 11 – 05 – 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00 - 12:00 π .μ. τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής (χορηγείται από την…

2ος Μαραθώνιος Καινοτομίας για Έξυπνες Πόλεις

Η  Κέντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις που διοργάνωσε τον Μάιο του 2017 (ΚΕΔΕ City Challenge Smartcity) προχωράει στη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity 2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος…