Ανακοινώσεις

Εναρξη των σεμιναρίων για την Επιστήμη & την απασχόληση του Ηλεκτρονικού Μηχανικού

seminar

Αρχίζει και φέτος ο νέος κύκλος των Σεμιναρίων για την Επιστήμη και την Απασχόληση του Ηλεκτρονικού Μηχανικού με πρώτη παρουσίαση την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Στην σειρα των σεμιναρίων θα γίνουν παρουσιάσεις σε επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα του Ηλεκτρονικού Μηχανικού και καλούνται οι σπουδαστές του Τμήματος Η.Μ. να τις παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Ο υπεύθυνος των σεμιναρίων

H διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για παροχή σίτισης σε φοιτητες που προέρχονται από μετεγγραφή


Ενημερώνουμε τους Μεταπτυχιακούς και Προπτυχιακούς που προέρχονται από μετεγγραφή φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης ότι η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για παροχή σίτισης, θα ξεκινήσει από 10/11/2017 έως 20/11/2017, παράλληλα με τις εγγραφές στα Τμήματα του Ιδρύματος. Οι αιτήσεις θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Η διαδικασία θα είναι η ακόλουθη:
 
ΒΗΜΑ 1ο: Προετοιμασία για την ηλεκτρονική αίτηση για Σίτιση.
Απαραίτητη προϋπόθεση για…

Παραλαβη στεγαστικου επιδοματος παρελθόντων ετών

Καλούνται οι φοιτητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να πάρουν το ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ παρελθόντων ετών, να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8/12/2017 και ώρες 10:00 – 13:00 στα γραφεία της Φοιτητικής Μέριμνας.
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσουν στο Τμήμα, πρέπει να αφορούν αυστηρά το Ακαδημαϊκό – Φορολογικό/Οικονομικό έτος που διεκδικούν.

  Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές…

Yποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης / Erasmus+ που αφορά τη μετάβαση για σπουδές στο εξωτερικό για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 έχει αρχίσει .

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά ΜΕΧΡΙ τις 17 Νοεμβρίου μέσω της σελίδας http://eforms.edu.teicrete.gr.