Νέα Γρ. Δικτύων


Πρακτική Άσκηση στο γρ. δικτυων της Σ.ΕΦ.Ε

Δίνεται η δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση τους στο Γραφείο Δικτύων της Σχόλης Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης από τον Οκτώβριο του 2017.

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν περάσει επιτυχώς τα σχετικά μαθήματα τηλεπικοινωνιών και δικτύων (αν το προγραμμα σπουδων τους εχει τετοια μαθηματα), να εχουν πολυ καλη γνωση σε hardware και λογισμικο Mircrosoft (Windows 7+, MS Office κτλ).

Αναλογα τα ενδιαφεροντα και τις γνωσεις τους θα εχουν…


Νέος Ιστότοπος Εργαστηρίου Σχολής

Στον αέρα ο νέος ιστότοπος του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Υδρογεωλογίας Η διεύθυνση είναι:
https://terra.chania.teicrete.gr/en/


Νέα λειτουργικότητα των ιστότοπων της Σχολής

Το γραφείο δικτύων της σχολής, στη προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, πρόσθεσε τη δυνατότητα όλο το πληροφοριακό υλικό και κάθε ιστοσελίδα του κεντρικού ιστότοπου της σχολής να απαγγέλλεται για επισκέπτες με προβλήματα όρασης ή απλώς για αυτούς που είναι πιο ...ακουστικοί τύποι.

Σε κάθε ιστοσελίδα πλέον ο επισκέπτης έχει την επιλογή να ακούσει το αναρτημένο κείμενο πατώντας το σχειτκό κουμπί.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα πρόστεθηκε και στη πλατφόρμα…


Νεα Υπηρεσία ανίχνευσης λογοκλοπής στο ΤΕΙ Κρήτης

Ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Ανίχνευσης Λογοκλοπής Turnitin από το ΤΕΙ Κρήτης

Εισαγωγή στην Υπηρεσία Ανίχνευσης Λογοκλοπής - Turnitin

 

Το ΤΕΙ Κρήτης στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές διαθέτει πρόσβαση στην υπηρεσία ανίχνευσης λογοκλοπής Turnitin.
Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 15.000 εκπαιδευτικά Ιδρύματα παγκοσμίως, από 30 εκατομμύρια φοιτητές. Είναι απαραίτητο εργαλείο για…


Αποκατάσταση Τηλεπικοινωνιών

Ξεκίνησε η εβδομάδα με αποκατάσταση της εκτεταμένης βλάβης στις τηλεπικοινωνίες λόγω των πολύ "επιτυχημένων" εργασιών επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών στη περιοχή. Έτσι επαναλειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο στη σχολή στα Χανιά.