γρ. δικτύων

Νέα λειτουργικότητα των ιστότοπων της Σχολής

noc

Το γραφείο δικτύων της σχολής, στη προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, πρόσθεσε τη δυνατότητα όλο το πληροφοριακό υλικό και κάθε ιστοσελίδα του κεντρικού ιστότοπου της σχολής να απαγγέλλεται για επισκέπτες με προβλήματα όρασης ή απλώς για αυτούς που είναι πιο ...ακουστικοί τύποι.

Σε κάθε ιστοσελίδα πλέον ο επισκέπτης έχει την επιλογή να ακούσει το αναρτημένο κείμενο πατώντας το σχειτκό κουμπί.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα πρόστεθηκε και στη πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων της σχολής.

Ετικέτες

Αποκατάσταση Τηλεπικοινωνιών

Ξεκίνησε η εβδομάδα με αποκατάσταση της εκτεταμένης βλάβης στις τηλεπικοινωνίες λόγω των πολύ "επιτυχημένων" εργασιών επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών στη περιοχή. Έτσι επαναλειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο στη σχολή στα Χανιά.

Ετικέτες

Αξιολόγηση νέου ιστότοπου Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών

Ο νέος ιστότοπος της Σχολής βρίσκεται στον αέρα περίπου ένα μήνα. Ήρθε η στιγμή να ζητήσουμε από σας, τους επισκέπτες και χρήστες του, να τον αξιολογήσετε ανώνυμα ωστε να μας βοηθήσετε να τον βελτιώσουμε.

Αφιερωστε λίγα λεπτά απο τον χρόνο σας και συμπληρωστε το ερωτηματολογιο που μπορει να βρειτε εδω

Ετικέτες

Εγγραφα

Στην περιοχή εγγράφων μπορείτε να βρείτε πληροφοριακό υλικό, οδηγούς και παρουσιάσεις για υπηρεσίες που υποστηρίζει το γρ. Δικτύων.

Για πρόσβαση στην περιοχή εγγράφων του γρ. Δικτύων απαιτείται πιστοποίηση από το κεντρικό σύστημα πιστοποίησης (CAS) της Σχολής με το λογαριασμό σας στο domain chania.teicrete.gr.

Ετικέτες

Παρουσίαση Ιστοχωρου Σχολής & Συστήματος Κρατήσεων Αιθουσών

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της σχολής την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 10:00πμ θα γίνει η παρουσίαση του νέου ιστοχωρου Σχολής.
Ταυτόχρονα θα γίνει εκπαίδευση διοικητικού προσωπικού για διαχείριση πληροφοριακού υλικού.
Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση-εκπαίδευση του νέου συστήματος κρατήσεων αιθουσών που βασίζεται στο Google Calendar for Education.

Ετικέτες