Γενικές Ανακοινώσεις

Δωρεάν Μετακίνηση με αστικά ΚΤΕΛ των ευπαθών οικονομικά φοιτητών

Ενημερώνουμε τους  φοιτητές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ότι την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 θα διανεμηθούν δωρεάν εισιτήρια αστικών μεταφορών σε  Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία και Άγιο Νικόλαο μέσω κοινωνικού προγράμματος που χειρίζεται η  Περιφέρεια Κρήτης και σε συνεργασία με τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ  Κρήτης.

Ετικέτες

Χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019 θα υποβάλλονται μέσω της Πλατφόρμας του Στεγαστικού Επιδόματος, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση: https://stegastiko.minedu.gov.gr/ , από την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019.
Για την είσοδό των ενδιαφερόμενων στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Αναλυτική ανακοίνωση, αποδελτίωση της εγκυκλίου, προϋποθέσεις και διευκρινήσεις σχετικά με το Στεγαστικό Επίδομα 2018 - 2019 μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος Φοιτητικών Παροχών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου:    

Ετικέτες

Σίτιση και Στέγαση φοιτητών

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ότι η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για παροχή στέγασης και σίτισης, θα πραγματοποιείται πλέον  ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Ανακοίνωση για Σίτιση και Στέγαση

 Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σχετικά με τη διαδικασία των αιτήσεων για Σίτιση και Στέγαση ότι η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα των αιτήσεων θα είναι ΑΝΟΙΚΤΗ από τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019. Πιο συγκεκριμένα: Η διαδικασία ξεκινά από τη Δευτέρα 27/05/2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28/06/2019 και ώρα 24:00. Οπότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους εγκαίρως και ολοκληρωμένα. Ο φοιτητής επισκέπτεται τη νέα εφαρμογή στο https://secretariat.teicrete.gr/ και ακολουθεί τις οδηγίες που έχουν δοθεί στην αρχική ανακοίνωση του Τμήματος Φοιτητικών Παροχών. Τμήμα Φοιτητικών Παροχών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Ανακοίνωση για ΣΙΤΙΣΗ και ΣΤΕΓΑΣΗ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ότι η διαδικασία των αιτήσεων για Στέγαση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ για κανένα λόγο αφού τα περιθώρια ελαστικότητας που υπήρχαν τα προηγούμενα έτη έχουν λειτουργήσει αρνητικά σε βάρος των τυπικά εντάξει συναδέλφων σας.

Έτσι, ακριβώς επειδή οι ημερομηνίες παραλαβής αιτήσεων θα είναι αυστηρές, θα πρέπει οι φοιτητές και ειδικότερα οι αιτούντες που προσκομίζουν δικαιολογητικά από αλλοδαπές χώρες να φροντίσουν να τα καταθέσουν εγκαίρως και ολοκληρωμένα (π.χ. Πιστοποιητικά Οικογενειακής Κατάστασης πρόσφατα πρωτότυπα συνοδευόμενα με επίσημη μετάφραση όπου χρειάζεται) μέσα στις προθεσμίες κατάθεσης αιτήσεων που έχει ανακοινώσει το Τμήμα Φοιτητικών Παροχών της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας (καταληκτική ημερομηνία 28/06/2019).
 

Ετικέτες

Ενημέρωση Φοιτητών Τμήματος ΜΦΠΠ για τον νέο νόμο 4610/19

Την Τετάρτη 15/5, στις 12:00 στο Αμφιθέατρο, θα γίνει ενημέρωση των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος από τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, σχετικά με το νέο νομο 4610/19 που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Εντατικό Σχολείο στο Μιλάνο Ιταλίας

Στα πλαίσια του Ευρωπαικού Πρόγραμματος Innovative Photonics Education in Nanotechnology' - iPEN διοργανώνεται εντατικό πρόγραμμα στο Πολύτεχνείο του Μιλάνο με θέμα την Φωτονική. Το σχολέιο θα ξεκινήσει στις 13 Μαίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαίου του 2019. Το ΤΕΙ Κρήτης έχει λάβει χρηματοδότηση για την συμμετοχή τριών φοιτητών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών). Για όποιν τον ενδιαφέρει να επικοινωνήσει με τον υπέυθυνο του Προγράμματος κ. Πετρίδη Κωσταντίνο (c.petridischania@gmail.com) και μέχρι της 8 Απριλίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το σχολείο μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://goo.gl/ADrcpf

Ετικέτες

Αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης σε Χανιά και Ρέθυμνο

Με απόφαση του Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των εκτεταμένων καταστροφών στη Δυτική Κρήτη, και για λόγους προστασίας των φοιτητών και του προσωπικού, αναστέλλεται από σήμερα Δευτέρα 25-2-2019 μέχρι και αύριο Τρίτη 26-2-2019, η εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος στα 3 Τμήματα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών σε Χανιά και Ρέθυμνο. Παρακαλώ πολύ για την κοινοποίηση του παρόντος στο σύνολο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης.

Ετικέτες

Εντατικό Πρόγραμμα στο Aalborg University, στην Κοπεγχάγη της Δανίας

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus Plus Στρατηγικές Συμπράξεις ‘Critical Skills for Engineers of 2020’ διοργανώνετε Εντατικό Πρόγραμμα στο Aalborg University, στην Κοπεγχάγη της Δανίας από την 1η Απριλίου και μέχρι την 5η του Απριλίου 2019.