Νέα Γρ. Δικτύων


findhome.teicrete.gr

find

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του ιδρύματος μας να βρουν το κατάλληλο κατάλυμα, η πλατφόρμα αγγελιών ενοικιαζόμενων για φοιτητές "ανοίγει" μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι χωρίς να έχει κάποιος ακαδημαϊκό λογαριασμό, οπως οι πρωτοετείς, έχει πρόσβαση στις καταχωρημένες αγγελίες. Καλη επιτυχια στην αναζητηση καταλυματος που θα φιλοξενησει τα φοιτητικα σας ονειρα!

https://findhome.teicrete.gr/TEIRentals/


Εκδήλωση ενημέρωσης στο ΤΕΙ απο τον Δήμο Χανίων για το CItyLab - City Challenge

smartcityTEI

Την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 12:00, στην αίθουσα 12, στο νέο κτίριο της Σχολής στα Χανιά, η εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων θα παρουσιάσει τη διοργάνωση του εργαστηρίου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών - CityLab- που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2018 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.chania.teicrete.gr/el/news/220/deltio-typoy-kede-city-challenge-crowdhackathon-smartcity-2-chania


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ένδιαφέροντος Αμοιβομένων Φοιτητών

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης κάνει γνωστό στους Φοιτητές/τριες ότι πρόκειται να προσλάβει (1) Φοιτητή/τρια με αμοιβή για το διάστημα από 15.05.2018 έως 15.12.2018 εξαιρείται ο Αύγουστος, για απασχόληση στο γραφείο Δικτύων της Σχολής.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη γραμματεία της Σχολής. από 07 – 05 – 2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και 11 – 05 – 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00 - 12:00 π .μ. τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής (χορηγείται από την…


Αλλαγη τροπου πιστοποιησης φοιτητων στη πλατφορμα eclass

Από αυτό το εξάμηνο ο προεπιλεγμένος τρόπος εγγραφής & σύνδεσης στη πλατφόρμα είναι μέσω CAS (Κεντρικού Συστήματος Πιστοποίησης Χρηστών) του Ιδρύματος.

ΟΛΟΙ οι νέοι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το τρόπο σύνδεσης με τη πλατφόρμα.

Οι φοιτητές που μέχρι τώρα συνδεόντουσαν με διαφορετικό τρόπο, πρέπει να γνωρίζουν ότι στο επόμενο εξάμηνο (εαρινό 17-18) δεν θα μπορούν να συνδεθούν με τον τρόπο που έχουν συνηθίσει (username/password) από την αρχική…


Πρακτική Άσκηση στο γρ. δικτυων της Σ.ΕΦ.Ε

Δίνεται η δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση τους στο Γραφείο Δικτύων της Σχόλης Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης από τον Οκτώβριο του 2017.

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν περάσει επιτυχώς τα σχετικά μαθήματα τηλεπικοινωνιών και δικτύων (αν το προγραμμα σπουδων τους εχει τετοια μαθηματα), να εχουν πολυ καλη γνωση σε hardware και λογισμικο Mircrosoft (Windows 7+, MS Office κτλ).

Αναλογα τα ενδιαφεροντα και τις γνωσεις τους θα εχουν…