Σύλλογος Σπουδαστών

Υποβλήθηκε από admin . Ημερομηνία: Τετ, 22/06/2016

Μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών,

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στον νέο τρόπο επικοινωνίας μας. Όπως ήδη έχετε καταλάβει, στον διαδικτυακό τόπο του Τ.Ε.Ι. Κρήτης Παραρτήματος Χανίων, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος που αφορά κατ’αποκλειστικότητα τους Σπουδαστές.

Στον χώρο αυτό μπορείτε να έχετε προσβαση στο καταστατικό και τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Σπουδαστών, σε νομοσχέδια που αφορούν τα Τ.Ε.Ι. Πανελλαδικά, καθώς επίσης καισε οδηγίες που αφορούν το Τ.Ε.Ι. Κρήτης Παράρτημα Χανίων.

Θα ήθελα να σας προκαλέσω και να σας προσκαλέσω να μας βοηθήσετε με τις παραινέσεις σας, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και αποδοτικότεροι.

Μετά το πέρας των σπουδαστικών εκλογών, ο Σύλλογος Σπουδαστών κάνει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και θελει όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα δίπλα του.

Σε όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε συστηματικά έτσι ώστε, να δημιουργήσουμε όλες τις κατάλληλες προυποθέσεις, που θα φέρουν τον Σύλλογο μας σε περίοπτη θέση στα ακαδημαϊκά, τοπικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που επιτάσουν οι επιταγές του σπουδαστικού κινήματος.

Ο Σύλλογος Σπουδαστών είναι καθημερινά ανοικτός, και σας περιμένει για οποιαδήποτε απορία, πρόβλημα που έχετε και νομίζετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

  •  Ρωμανού 3, 73133, Χαλέπα Χανιά
  •  Τηλ: 28210 23025

Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Ετικέτες