γρ. δικτύων

findhome.teicrete.gr

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους πρωτοετείς φοιτητές του ιδρύματος μας να βρουν το κατάλληλο κατάλυμα, η πλατφόρμα αγγελιών ενοικιαζόμενων για φοιτητές "ανοίγει" μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι χωρίς να έχει κάποιος ακαδημαϊκό λογαριασμό, οπως οι πρωτοετείς, έχει πρόσβαση στις καταχωρημένες αγγελίες. Καλη επιτυχια στην αναζητηση καταλυματος που θα φιλοξενησει τα φοιτητικα σας ονειρα!

https://findhome.teicrete.gr/TEIRentals/

Ετικέτες

Εκδήλωση ενημέρωσης στο ΤΕΙ απο τον Δήμο Χανίων για το CItyLab - City Challenge

Την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 12:00, στην αίθουσα 12, στο νέο κτίριο της Σχολής στα Χανιά, η εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων θα παρουσιάσει τη διοργάνωση του εργαστηρίου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών - CityLab- που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2018 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.chania.teicrete.gr/el/news/220/deltio-typoy-kede-city-challeng

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ένδιαφέροντος Αμοιβομένων Φοιτητών

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης κάνει γνωστό στους Φοιτητές/τριες ότι πρόκειται να προσλάβει (1) Φοιτητή/τρια με αμοιβή για το διάστημα από 15.05.2018 έως 15.12.2018 εξαιρείται ο Αύγουστος, για απασχόληση στο γραφείο Δικτύων της Σχολής.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη γραμματεία της Σχολής. από 07 – 05 – 2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και 11 – 05 – 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00 - 12:00 π .μ. τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής (χορηγείται από την υπηρεσία)
2. Βιογραφικό Σημείωμα
3. Βεβαίωση εγγραφής – αναλυτική βαθμολογία
4. Αντίγραφο εκκαθαριστικού της τελευταίας εκκαθαρισμένης φορολογικής δήλωσης
5. Γνώση υπολογιστών

Η τελική πρόσληψη όλων των υποψηφίων θα γίνει μετά από σχετική συνέντευξη.

Ετικέτες

Αλλαγη τροπου πιστοποιησης φοιτητων στη πλατφορμα eclass

nocΑπό αυτό το εξάμηνο ο προεπιλεγμένος τρόπος εγγραφής & σύνδεσης στη πλατφόρμα είναι μέσω CAS (Κεντρικού Συστήματος Πιστοποίησης Χρηστών) του Ιδρύματος.

ΟΛΟΙ οι νέοι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το τρόπο σύνδεσης με τη πλατφόρμα.

Οι φοιτητές που μέχρι τώρα συνδεόντουσαν με διαφορετικό τρόπο, πρέπει να γνωρίζουν ότι στο επόμενο εξάμηνο (εαρινό 17-18) δεν θα μπορούν να συνδεθούν με τον τρόπο που έχουν συνηθίσει (username/password) από την αρχική οθόνη του eclass, άρα θα πρέπει και αυτοί να αρχίσουν να συνδέονται και να δηλώνουν τα μαθήματα τους μέσω CAS μέχρι τότε.

Πρακτική Άσκηση στο γρ. δικτυων της Σ.ΕΦ.Ε

noc

Δίνεται η δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση τους στο Γραφείο Δικτύων της Σχόλης Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης από τον Οκτώβριο του 2017.

Ετικέτες

Νέα λειτουργικότητα των ιστότοπων της Σχολής

noc

Το γραφείο δικτύων της σχολής, στη προσπάθεια του να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, πρόσθεσε τη δυνατότητα όλο το πληροφοριακό υλικό και κάθε ιστοσελίδα του κεντρικού ιστότοπου της σχολής να απαγγέλλεται για επισκέπτες με προβλήματα όρασης ή απλώς για αυτούς που είναι πιο ...ακουστικοί τύποι.

Σε κάθε ιστοσελίδα πλέον ο επισκέπτης έχει την επιλογή να ακούσει το αναρτημένο κείμενο πατώντας το σχειτκό κουμπί.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα πρόστεθηκε και στη πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων της σχολής.

Ετικέτες